ConnexionConnexion
 
 FAQFAQ   RechercherRechercher   Liste des MembresListe des Membres   Groupes d'utilisateursGroupes d'utilisateurs   S'enregistrerS'enregistrer   ProfilProfil   Vérifier ses messages privésVérifier ses messages privés    

adidas zx flux adv verve

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Baleines, Dauphins, Cachalots Index du Forum -> Présentez vous
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Auteur Message
fdhbvfgInscrit le: 12 Oct 2017
Messages: 3

MessagePosté le: Jeu Oct 12, 2017 4:22 am    Sujet du message: adidas zx flux adv verve Répondre en citantAdidas Originals har en adidas zx flux mænd udgivelse for de tilrettelagte sneakers til at falde på NBA All-Star Weekend i Toronto, men det er ikke en basketball form. I stedet vil mærket debutere en rekompileret pakke af en anerkendt racersko. Adidas ZX Flux er en ny adidas fodtøjsmodel og er inspireret af den klassiske adidas ZX 8000 løbesko. Siden sin debut i 2014 er der blevet udgivet flere farver og kombinationer af materialer, herunder Primeknit, Xeno, mesh, slange og udskriver grafik.

Adidas ZX Flux-Adidas adidas zx flux rød Originals tager inspiration fra den originale ZX8000 og ramte fans med adidas ZX Flux. Denne model tager ZX8000 silhouette konceptet som den første løber til at implementere Softcell Heel teknologi, en torsionsål og et hæl bur. 25 år senere opdaterer adidas modellen, der giver det et opdateret udseende. Denne sportslige farvetilstand er en sort / hvid farve.

Adidas startede ZX-serien af ​​adidas zx flux adv verve træner i slutningen af ​​1980'erne, men lidt vidste, at det ville blive en stor samling klassiske designs, der i dag overvejes. I løbet af denne tid førte de til en række højt tekniske design i løbet af en 5-årig periode, der ville forblive indtil i dag og ville føre vejen for den moderne moderne træner af ZX Flux. Efter adidas atletiske arv begyndte ZX-serien med løbesko, der drog den måde, som disse typer sko blev fremstillet mere og mere.

ZX 500 var den første af sin art, adidas zx flux grå da den blev udgivet i 1984 og er en sko, der har ført til en forandring i industrien i opfattelsen af, hvordan en løbesko skal se ud, hvilket giver det et meget mere elegant udseende, den slags, som folk Ville være villig til at bære selv med deres daglige grupper. Det er blevet genskabt i så mange farver, samarbejder og forskellige stoffer, der næsten er blevet en serie i sig selv.

http://www.typersko.com/
Revenir en haut de page
Voir le profil de l'utilisateur Envoyer un message privé
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Baleines, Dauphins, Cachalots Index du Forum -> Présentez vous Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
phpBB SEO
Traduction par : phpBB-fr.com